Kurssit

SHIATSUN PERUSHOIDON KURSSI (2 pv)

Kurssilla opitaan koko kehon shiatsuhoito, johon kuuluu myös rentouttava Chi kung-päähoito. Hoito tehdään ohuen vaatteen läpi pääasiassa peukaloilla painaen, mutta siihen kuuluu myös venytyksiä ja hierontaa. Kurssilta saa mukaan hoidon kirjalliset ohjeet. Käytännönharjoittelu tapahtuu toisen kurssilaisen kanssa. Kurssille mukaan puuvillainen pitkähihainen ja pitkälahkeinen asu, tyyny ja peitto.
Kurssin pituus on 2 pv, 8 h/pv.
Kurssi järjestetään kysynnän mukaan, kun on 6-10 osallistujaa.

SHIATSU MERIDIAANIKURSSI (2 pv)

Kurssilla opiskellaan 12 päämeridaanin reitit ja niiden vaikutuksia. Linjoja hoidetaan shiatsun mnetelmin eli pääsääntöiseti peukaloilla painaen. Käytännönharjoittelu tapahtuu toisen kurssilaisen kanssa.
Kurssin pituus on 2 pv, 8 h/pv.
Kurssi järjestetään kysynnän mukaan, kun on 6-10 osallistujaa.

CHI KUNG-PÄÄNHOIDONKURSSI (3,5 h)

Chi kung-päänhoito on erittäin rentouttava hoito, jossa käsitellään pään ja niskan alueen tärkeimmät akupunktiopisteet. Pehmeät painallukset hemmottelevat sekä kehoa että mieltä ja poistavat jännityksiä. Hoitoa käytetään mm. pääsnsärkyyn, stressiin, unettomuuteen ja huimaukseen. 
Kurssi järjestetään kysynnän mukaan, kun osallistujia on 6-10

 
 

Shiatsu, perushoidonkurssi (2 pv) 12-13.10 klo 9-17, Turku

Shiatsu on japanilainen kokonaisvaltainen kehoterapiamuoto. Hoito tehdään ohuen puuvillavaatteen läpi pääasiassa peukaloilla painaen, mutta siihen kuuluu myös venytyksiä ja hierontaa. Hoito poistaa tukoksia ja kuona-aineita. Shiatsuhoito auttaa ihmisen omaa elimistöä toimimaan luonnonmukaisella tavalla, rentouttaa kehon ja mielen ja edesauttaa terveyttä.

Kurssilla opitaan koko kehon shiatsuhoito, jonka loppuun kuuluu myös rentouttava Chi kung-päähoito. Kurssilta saa mukaan hoidon kirjalliset ohjeet. Käytännönharjoittelu tapahtuu toisen kurssilaisen kanssa. 

Hinta: 170 €

Tiedustelut ja ilmoittautuminen
050-413 81 82 Thea, thea.mantsinen@gmail.com