Thea

Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta terveydestä, siksi olen valinnut alueikseni Qigongin (kiinalainen terveysliikunta), shiatsun ja aloe vera tuotteet. Kaikki nämä yhdessä ja erikseen vaikuttavat monella tapaa sekä kehon että mielen hyvinvointiin ja terveyden ylläpitämiseen.

Rakastan työtäni, koska pystyn monipuolisesti kurssien, hoitojen ja ruokavalioneuvonnan kautta auttamaan ihmisiä voimaan hyvin.

Kiinnostukseni terveyden ylläpitoon alkoi jo ennen läpikäymiäni sairauksia, mutta sen jälkeen se muuttui ammatikseni. Olen käynyt lukuisia oman alani koulutuksia, mm. kaksi ja puoli vuotisen Qigong- ohjaaja koulutuksen. Kurssirepertuaariini kuuluvat Qigongin, shiatsun ja aloe vera hyvinvointituotteiden lisäksi myös erilaiset tietoisuustaitokurssit. Peruskoulutukseltani olen FM ja opetan edelleen toisinaan ruotsia ja saksaa ja teen tulkkauksia.

Erityisenä intohimonani tällä hetkellä ovat mm. Espanjassa, Italiassa ja Kroatiassa järjestettävät Qigong ja pH-ruokavalio kurssit.

Qigongissa pidän siitä, että se sopii kaikille; naisille, miehille, lapsille, senioreille, työkuntoisille, liikuntarajoitteisille. Jokaiselle löytyy harjoituksia, joita voi tehdä tilanteen ja kunnon mukaan esim. seisten, istuen ja/tai mielikuvissa. Iloitsen aina, kun joku löytää Qigongista samankaltaista iloa ja hyötyä kuin itse koen.

KOULUTUSTA:

Tuotetyökehittäjän erikoisammattitutkinto 2017

Qigong-ohjaaja 2011

Shiatsuhoitaja 2006

Konferenssitulkkikoulutus 1998

FM (germaaninen filologia, pohjoismaiset kielet ja kaupalliset aineet) 1997

Hotelli- ja ravintolakoulu, työnjohdollinen opintolinja 1985